"Wahai Tuhanku, jadikanlah daku orang yang mendirikan solat dan demikian juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku" [Ibrahim : 40]

"Patutkah manusia menyangka bahawa mereka akan dibiarkan dengan hanya berkata "kami beriman", sedang mereka tidak diuji (dengan sesuatu cubaan)?" [al-Ankabut :2]



Sahabatku

Isnin, 6 April 2009

FIGHTING!!!




KURIKULUM DAN PENILAIAN PENDIDIKAN ISLAM 20 APRIL
SEJARAH DAN TAMADUN ISLAM 22 APRIL
HAK ASASI MANUSIA 24 APRIL
KURIKULUM DAN PADAGOGI 27 APRIL
TASAWWUR ISLAM DALAM PENDIDIKAN 06 MEI



Assalamualaikum......
Kat atas ni jadual exam sem ni....nampak mmg sikit je...dan nama-nama subjek tu pun mesti ramai yg kata simple....tapi mana ada yang senang kat dunia ni kalau tak ada usaha dari diri sendiri kan? apa-apa pun...dalam menanti menjelangnya final ni...aku dan kawan-kawan yang lain masih bertungkus lumus, berhempas pulas dan berkampung untuk siapkan penulisan, instrumen, transkripsi dan sebagainya...
MyEm0.com

Pelik jugak kadang-kadang....sebab kebanyakkan orang akan pelik bila nampak kami di mana-mana kedai photostat atau print...mereka akan tanya..."kamu student tahun akhir ke?" MyEm0.comsebab.....mereka nampak kami photostat soal selidik dan bukukan penulisan tebal kami yang sekali pandang memang sebijik cam tesis student tahun akhir...huhuhu...tapi nak wat camne kan....takpe...walaupun lain dari orang lain...kami redha je wat semua apa yang diminta oleh lecturer-lecturer kami...
MyEm0.com

Walaupun nampak macam complicated...tapi aku rasa perkara yang complicated la yang akan buat kita selalu berfikir jauh dan matang...apa yang penting jangan takut untuk berhadapan dengan cabaran...
MyEm0.Com

Ok la....masih banyak yang masih terbengkalai ni.....
sambung di lain episod ye..hehe...MyEm0.Com







CHAIYOK!!!!!! CHAIYOK!!!!!!

MyEm0.com

Tiada ulasan: