"Wahai Tuhanku, jadikanlah daku orang yang mendirikan solat dan demikian juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku" [Ibrahim : 40]

"Patutkah manusia menyangka bahawa mereka akan dibiarkan dengan hanya berkata "kami beriman", sedang mereka tidak diuji (dengan sesuatu cubaan)?" [al-Ankabut :2]



Sahabatku

Selasa, 29 September 2009

aura bahagia

Assalamualaikum w.b.t

Syukur buat Yang Esa, kerana masih dapat bersua. Selawat dan salam buat pejuang terhebat. Muhammad Rasullulah.


Keindahan ramadhan telah pergi meninggalkan kita, syawal pula masih diraikan. Namun raya kali ini seakan telah mula berubah. Aku pun kurang pasti apa yang berubah. Ya, banyak yang berubah. Aku tidak lagi sakan shopping itu dan ini utk raya. Cuma seadanya. Itu bagus, kerana tiada pembaziran dan sekadar yg perlu sahaja. Em....diam tak diam...raya kali ni raya last aku dapat beraya dgn kak lina secara solo..hehe..yela, raya akan datang dia dah berdua pula. Sedikit sebanyak mesti ada yg berubah...suasana....

Em...atas sebab itu juga aku pula yg telah di attack..huhu...elok2 aku tak berapa pikir, last2 terpikir juga bab itu..huhu...takpe2...sekarang, dah tak pikir sangat...hehe...

Semalam, hari ahad....jiha datang beraya...maaf ye jiha...seadanya sahaja....syukran sebab sudi datang jenguk teratakku ini...hehe...macam2 cerita ada....ada beberapa cerita yang mengusik jiwa...ish3...

Oleh itu, sesuatu telah berlaku malam tadi......aku cuba sedaya mungkin utk tidak melakukan perkara2 yg akan buat aku menyesal nanti....aku cuba...aku harap moga Allah sentiasa ada di hati dan jiwa kami...

Pagi tadi, masuk2 kuliah ada teman menegur....mungkin dia senang melihat air mukaku yg kembali ceria....moga akan ceria2 selalu...

Ptg tadi, ada beberapa aura bahagia sedang mengelilingi aku...yela...bila kawan-kawan bahagia..aku pun bahagia sama tau...(^_^)

Aku mohon pada pemilik segala kebahagiaan...Ya Rahman....agar limpahkan kebahagiaan buat kami semua ... amin ya rabb.

3 ulasan:

~ana SoLehah~ berkata...

hehe...

hepi tengok fatin ley senyum..huahuahua..kalo x muka tegang je..pape pon smoga dirimu sentiasa dalam ketenangan menempuhi segala ujian...luv u fillah..chayok3!

wardah faqihah berkata...

salam alaik

thanks my dear

luv you too (^_^)

moga siah pun bahagia n tenang selalu (^_^)

ibnu Sharom berkata...

salam ..
aik... uzh pun kene serang je dalam bab tu..
takpelah...
selesai lagi cepat lagi baguih..